Advies bij Scheiden Zoetermeer

Professioneel advies bij scheiden in Zoetermeer

Wens je in Zoetermeer advies van een professional bij je echtscheiding? Schakel dan Advies bij Scheiden in voor de mediation. Advies bij Scheiden is ruim 7 jaar geleden opgericht door Joyce. Zij is niet alleen mediator, maar ook een erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Tijdens de mediation worden nadrukkelijk de financiële en fiscale aspecten van de scheiding besproken. Met haar hulp is het mogelijk om jullie scheiding volledig onder één dak af te handelen in Zoetermeer. Dit zorgt voor veel duidelijkheid en rust. Voor meer informatie over ons advies bij echtscheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract lees je verder of neem je direct contact met ons op.

Waar helpen wij u bij in Zoetermeer?

Het regelen van een echtscheiding of geregistreerd partnerschap kost veel tijd en moeite. Er moeten heel veel zaken geregeld worden en als mediator kan ik jullie daarbij helpen. Ik geef jullie bijvoorbeeld advies over de hypotheek na de scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Uiteraard moeten ook de financiële en fiscale aspecten van de scheiding geregeld worden en daarom ga ik samen met jullie aan de slag met het berekenen van de kinderalimentatie, partneralimentatie en geef ik advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Wensen jullie in Zoetermeer de hulp van Advies bij Scheiden bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding? Dan zullen er een aantal fases moeten worden doorlopen. Het proces begint met een intakegesprek waarin ik jullie beter leer kennen en een beeld wil krijgen van jullie verwachtingen en specifieke situatie. Vervolgens zal de mediation plaatsvinden. Tijdens de mediation worden alle zaken besproken die bij een echtscheiding komen kijken. In de meeste gevallen zijn er ongeveer vier afspraken nodig voordat het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan ondertekend kunnen worden. Hiermee wordt de mediation afgerond. Vervolgens worden de echtscheidingsdocumenten door de advocaat ingediend bij de rechtbank. Het proces eindigt met de nazorg waarbij ik als mediator alle administratieve zaken van de scheiding verzorg.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Willen jullie in Zoetermeer de professionele hulp van Joyce inschakelen bij jullie echtscheiding, partneralimentatie of de ontbinding van een geregistreerd partnerschap? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Zoetermeer)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over mediation van Advies bij Scheiden in Zoetermeer, hulp bij uw alimentatieberekening of het maken van een afspraak bel je naar 06-18149833 of mail je via info@advies-bij-scheiden.nl. Je kunt dan rekenen op de persoonlijke en neutrale hulp bij jullie scheiding in Zoetermeer.