Over mij

In het verleden ben ik, Joyce de Wilde, ruim 15 jaar actief geweest als hypotheekadviseur en financieel planner. In deze tijd sprak ik vaak mensen die aan het begin van een scheiding kwamen informeren naar hun financiële mogelijkheden. Ik verwees ze dan naar een advocaat voor de alimentatieberekening en daarna kwamen ze weer terug bij mij. Het leek mij dat dit beter moest kunnen en dat een echtscheiding volledig onder één dak afgehandeld moet kunnen worden.

Niets is zo vervelend om in een emotioneel toch al lastige periode steeds met verschillende adviseurs te moeten praten!
Daarom ben ik de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gaan volgen.

Eerst heb ik deze kennis uitsluitend binnen mijn werk als hypotheekadviseur toegepast, maar toen ik zag hoeveel behoefte er is om alles onder één dak af te kunnen handelen, was de stap naar een eigen praktijk snel gezet. Inmiddels ben ik ca. elf jaar zelfstandig en begeleid ik tientallen scheidingen per jaar. Ik ben RES (Register Echtscheidingsadviseur) en FFP-gecertificeerd. Dat waarborgt de juiste financiële afwikkeling van jullie scheiding.

In mijn privéleven woon ik samen in Voorschoten en heb ik een samengesteld gezin, waarvan een zoon van 14 nog thuis woont. Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk het is om alles goed te regelen!

Over mij

In het verleden ben ik ruim 15 jaar actief geweest als hypotheekadviseur en financieel planner. In deze tijd sprak ik vaak mensen die aan het begin van een scheiding kwamen informeren naar hun financiële mogelijkheden. Ik verwees ze dan naar een advocaat voor de alimentatieberekening en daarna kwamen ze weer terug bij mij. Het leek mij dat dit beter moest kunnen en dat een echtscheiding volledig onder één dak afgehandeld moet kunnen worden.

Niets is zo vervelend om in een emotioneel toch al lastige periode steeds met verschillende adviseurs te moeten praten!
Daarom ben ik de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gaan volgen.

Eerst heb ik deze kennis uitsluitend binnen mijn werk als hypotheekadviseur toegepast, maar toen ik zag hoeveel behoefte er is om alles onder één dak af te kunnen handelen, was de stap naar een eigen praktijk snel gezet. Inmiddels ben ik ca. negen jaar zelfstandig en begeleid ik tientallen scheidingen per jaar.

In mijn privéleven woon ik samen in Voorschoten en heb ik een samengesteld gezin, waarvan een zoon van 12 nog thuis woont. Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk het is om alles goed te regelen!