Over mij

Joyce de Wilde

In het verleden ben ik ruim 15 jaar actief geweest als hypotheekadviseur en financieel planner. In deze tijd sprak ik vaak mensen die aan het begin van een scheiding kwamen informeren naar hun financiële mogelijkheden. Ik verwees ze dan naar een advocaat voor de alimentatieberekening en daarna kwamen ze weer terug bij mij. Het leek mij dat dit beter moest kunnen en dat een echtscheiding volledig onder één dak afgehandeld moet kunnen worden.

Niets is zo vervelend om in een emotioneel toch al lastige periode steeds met verschillende adviseurs te moeten praten!
Daarom ben ik de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gaan volgen.

Eerst heb ik deze kennis uitsluitend binnen mijn werk als hypotheekadviseur toegepast, maar toen ik zag hoeveel behoefte er is om alles onder één dak af te kunnen handelen, was de stap naar een eigen praktijk snel gezet. Inmiddels ben ik ca. zeven jaar zelfstandig en begeleid ik tientallen scheidingen per jaar.

In mijn privéleven woon ik samen in Voorschoten en heb ik een samengesteld gezin, waarvan een zoon van 10 nog thuis woont. Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk het is om alles goed te regelen!

Visie

Voor mij is het de uitdaging om een echtscheiding zodanig af te wikkelen dat beide partners op een goede manier aan de toekomst kunnen beginnen, zowel emotioneel als financieel!

Advies bij scheiden is onder andere actief in Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg en Leiden