Advies bij Scheiden Wassenaar

Professioneel advies bij scheiden in Wassenaar

Heb je in Wassenaar behoefte aan professionele hulp en advies bij je scheiding? Kies dan voor mediation bij Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden is ruim 7 jaar geleden gestart door Joyce. Als mediator geeft zij advies en helpt zij je met alle zaken die komen kijken bij een scheiding. Naast mediator is zij ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Zij helpt jullie tijdens de mediation daarom ook met de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap. Heb je behoefte aan meer informatie over hulp bij scheiding door Advies bij Scheiden? Of wilt u een samenlevingscontract laten ontbinden? Lees dan verder of neem contact op en maak een afspraak in Wassenaar.

Waar helpen wij je mee in Wassenaar?

Een scheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap gaat vaak gepaard met veel emoties. Het is een moeilijke en drukke periode waarin veel zaken geregeld moeten worden. Gelukkig kan ik, Joyce, jullie daarbij helpen. Tijdens het mediationproces geef ik advies over het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant en de hypotheek na de scheiding. Tevens besteden we ruim de aandacht aan de financiële en fiscale aspecten van de scheiding. We berekenen bijvoorbeeld de kinderalimentatie en partneralimentatie en tot slot geef ik advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Kies je in Wassenaar voor mediation tijdens je scheiding? Dan zullen we samen verschillende fases doorlopen tijdens het proces. Het begint met een intakegesprek waarin ik jullie beter leer kennen en een beeld wil krijgen van jullie verwachtingen en situatie. Na de kennismaking kan het mediationproces beginnen. Tijdens verschillende mediationgesprekken zullen alle zaken die met een scheiding te maken hebben aan bod komen. Na ongeveer vier gesprekken kan het proces worden afgerond met het ondertekenen van het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. De echtscheidingsdocumenten kunnen vervolgens door de advocaat worden ingediend bij de rechter in Wassenaar. Tijdens de nazorg zal ik de zorg dragen voor de administratieve zaken.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Wanneer je Advies bij scheiden in Wassenaar inschakelt voor de mediation bij jullie scheiding, kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld in Wassenaar)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact met ons op

Wil je in Wassenaar Joyce inschakelen als mediator bij jullie scheiding? Of heb je behoefte aan meer informatie over het mediationproces? Bel ons dan via 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Ik voorzie jullie in Wassenaar dan graag van meer informatie en help jullie met advies bij jullie scheiding.