Advies bij scheiden in Nootdorp

Professioneel en neutraal advies over scheiden in Nootdorp

Een echtscheiding in Nootdorp is vaak een stressvolle en nare gebeurtenis. Er komt een hoop op je af en er moet een hoop geregeld worden. Als je professioneel maar toch neutraal advies nodig hebt bij scheiden, dan ben je bij Advies bij Scheiden aan het juiste adres. Advies bij Scheiden verzorgt de mediation op een persoonlijke, maar toch professionele wijze. De oprichtster en mediator van Advies bij Scheiden is de mediator Joyce. Joyce is naast mediator ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Dit heeft als grote voordeel dat zij je ook kan helpen met alle financiële en fiscale gevolgen van je scheiding. Op deze manier wordt alles onder één dak geregeld en dat brengt duidelijkheid en rust. Een afspraak kan op elke locatie gemaakt worden, zo ook bij jou in Nootdorp.

Een scheiding moet goed geregeld worden

Bij scheiden komt er een hoop kijken. Er moet veel geregeld worden en het is belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. De mediator helpt hier met veel aandacht en zorg bij. Scheidingsbemiddeling door Advies bij Scheiden gebeurt altijd onpartijdig. De mediator geeft jullie altijd heldere en inzichtelijke informatie. Zij analyseert jullie wensen en geeft goede begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken, zodat er achteraf geen misverstanden over kunnen ontstaan. Jullie kunnen altijd terecht bij Advies bij Scheiden voor een gratis intakegesprek. Dit kan op kantoor of op een locatie naar keuze, zo ook in Nootdorp.

Scheiding regelen met Advies bij Scheiden in Nootdorp

Als jullie besloten hebben om hulp in te schakelen van Advies bij Scheiden bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding, dan zullen jullie een paar fases moeten doorlopen. Dat begint met een vrijblijvend en gratis intakegesprek. In dit gesprek worden alle verwachtingen van het proces doorgesproken. Als jullie besluiten de hulp van Advies bij Scheiden in te schakelen, dan worden de volgende zaken geregeld: het verdelen van de gezamenlijke bezittingen en de gemaakte schulden; het berekenen van partneralimentatie en/of kinderalimentatie en het ondertekenen van echtscheidingsconvenant en eventueel ouderschapsplan. Deze worden vervolgens door een advocaat bij een rechter ingediend. Vaak zijn er slechts vier afspraken in een periode van drie maanden nodig om alles te kunnen regelen. Na dit traject is jullie scheiding definitief.

Waarom hulp van Advies bij Scheiden?

Advies bij Scheiden gaat voor een persoonlijke, maar toch neutrale aanpak. Als jullie kiezen om jullie echtscheiding in Nootdorp te laten regelen door Advies bij Scheiden, dan kunnen jullie het volgende verwachten:

  • Het gesprek kan plaatsvinden bij u in de buurt, dus ook in Nootdorp
  • Afspraken zijn ook in de avond mogelijk
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Er is eerst altijd een gratis intake gesprek

Meer informatie over Advies bij Scheiden?

Wil je graag meer weten over Joyce als mediator? Of wil je een afspraak maken? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak 06-18149833 of mail je vragen naar info@advies-bij-scheiden.nl. Advies bij Scheiden helpt en adviseert bij al je vragen over scheiden en wat daar bij komt kijken in Nootdorp.