Advies bij Scheiden in Noordwijk

Professioneel advies bij scheiden in Noordwijk

Een echtscheiding in Noordwijk is een vervelende gebeurtenis en het liefst wil je dit nooit meemaken. Als je helaas toch de keuze hebt moeten maken om van je partner te scheiden, dan kun je er voor kiezen om mediation aan te vragen bij Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden is ruim 7 jaar geleden opgericht door de mediator Joyce. Zij werkt niet alleen als mediator maar ook een erkend financieel adviseur en hypotheekadviseur. Tijdens de mediation wordt alles besproken en naar de wensen van beide partijen geluisterd, ook op financieel gebied. Met de hulp van de mediator is het mogelijk om jullie scheiding volledig onder één dak in Noordwijk af te handelen. Voor meer informatie over advies bij echtscheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract neem je direct contact op met Advies bij Scheiden.

Scheiden is een hoop geregel

Scheiden is niemands hobby, maar helaas is het soms onvermijdelijk. Er komt een hoop kijken bij een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap. Dit kost veel tijd en moeite en het levert ook stress op. Gelukkig kan de mediator hier heel goed bij helpen. Ze geeft jullie bijvoorbeeld advies over de hypotheek na de scheiding, maar ook bij het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant ben je bij Advies bij Scheiden aan het juiste adres. Natuurlijk moet er ook veel geregeld worden op financiële en fiscale aspecten van de scheiding. Advies bij Scheiden gaat daarom ook met jullie samen aan de slag met het berekenen van onder andere kinderalimentatie, partneralimentatie en belastingafspraken.

De fases van een echtscheiding door Advies bij Scheiden in Noordwijk

Hebben jullie in Noordwijk besloten om de hulp van Advies bij Scheiden in te schakelen bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of echtscheiding? Dan zullen hiervoor een aantal fases doorlopen moeten worden. Het gehele proces begint met een gratis intakegesprek waarin de mediator jullie beter leert kennen en een beeld kan vormen over wat jullie verwachtingen van het hele traject zijn. Vervolgens zal dan de mediation plaatsvinden. Tijdens de mediation worden er allerlei zaken besproken die bij een scheiding komen kijken. Hierin wordt bijvoorbeeld een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant samengesteld met duidelijke afspraken voor beide partijen. Na het ondertekenen van alle papieren wordt de mediation afgerond. Alles wordt vervolgens door een advocaat ingediend bij de rechter. Het scheidingsproces eindigt met een nazorgtraject waarbij de mediator alle administratieve zaken van de scheiding voor jullie regelt.

Waarom Advies bij Scheiden?

Als je besluit om van de diensten van Advies bij Scheiden gebruikt te maken, dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze, dus ook in Noordwijk
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld, zo ook de hypotheek
  • Gratis intakegesprek

Een afspraak met Advies bij Scheiden in Noordwijk maken

Als je graag meer informatie wilt over mediation van Advies bij Scheiden in Noordwijk of graag een afspraak wilt maken, bel je naar 06-18149833 of mail je vraag naar info@advies-bij-scheiden.nl. Je kunt dan altijd rekenen op een professioneel, maar toch persoonlijk advies van de mediator van Advies bij Scheiden in Noordwijk!