Advies bij scheiden in Leiderdorp

Onpartijdig advies bij scheiding in Leiderdorp

Een echtscheiding in Leiderdorp aanvragen is een stressvolle, maar bovenal een vervelende gebeurtenis. Een goede begeleiding hierbij is daarom belangrijk. Bij Advies bij Scheiden ben je aan het juiste adres als het gaat om goed advies tijdens de scheiding. Advies bij Scheiden is opgericht door Joyce. Zij zal jullie als mediator begeleiden tijdens het hele traject. De mediator verzorgt de mediation op een persoonlijk, maar toch neutrale wijze. Niet alleen is Joyce een mediator, ook is zij een erkend hypotheekadviseur en erkend financieel adviseur. Zo regel je je volledige scheiding, inclusief hypotheekafspraken, allemaal onder één dak. Je kunt voor een afspraak langskomen op kantoor, maar de mediator is ook bereid om naar jouw omgeving in Leiderdorp te komen!

Elke scheiding goed geregeld

Bij een scheiding moet een hoop geregeld worden en dit kan een hoop stress met zich meebrengen. Het is daarom belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden, zodat hier later geen misverstanden meer over kunnen ontstaan. Scheidingsbemiddeling door de mediator gebeurt altijd onpartijdig. De mediator geeft je altijd duidelijke informatie. Al jullie wensen worden door haar geanalyseerd en ze geeft goede begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken. Voordat jullie besluiten om met Advies bij Scheiden in zee te gaan, kunnen jullie altijd eerst gebruik maken van een vrijblijvend intakegesprek met Advies bij Scheiden.

Hulp van Advies bij Scheiden in Leiderdorp

Als je na het intakegesprek besloten hebt de hulp van Advies bij Scheiden in te willen schakelen bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding, dan volgen er een aantal fases. Er wordt gekeken naar het verdelen van de gezamenlijke bezittingen en de gemaakte schulden. Vervolgens wordt partneralimentatie en/of kinderalimentatie berekend. Tot slot wordt er een echtscheidingsconvenant opgesteld en ondertekend. Een echtscheidingsconvenant is een overeenkomst waarin alle onderlinge afspraken staan die betrekking hebben op jullie als ex-partners. Deze wordt vervolgens door een advocaat bij de rechter ingediend. Als het hele traject is doorlopen en de afspraken zijn vastgelegd, dan is jullie scheiding definitief. Gemiddeld zijn er vier afspraken nodig om alles goed te kunnen afronden. Dit proces duurt zo’n drie maanden.

De service van Advies bij Scheiden in Leiderdorp

Als jullie besluiten jullie scheiding te laten begeleiden door Advies bij Scheiden, dan kunnen jullie de volgende service verwachten:

  • De gesprekken kunnen op elke gewenste locatie, zo ook in Leiderdorp
  • Advies bij Scheiden is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Gratis eerste intakegesprek
  • Je kan ook ‘s avonds terecht voor een afspraak
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld, zo ook de hypotheek

Zelf advies nodig bij scheiden?

Wil je graag advies over scheiden? Of wil je meer weten over Joyce als mediator? Je mag altijd bellen 06-18149833. Je kan ook mailen voor al je vragen naar info@advies-bij-scheiden.nl. De mediator begeleidt je bij het hele traject van een echtscheiding in Leiderdorp op een professionele, maar ook persoonlijke manier!