Advies bij Scheiden Leiden

Professioneel advies bij scheiden in Leiden

Wil je in Leiden de professionele hulp van een mediator inschakelen bij de scheiding? Kom dan in contact met Advies bij Scheiden. Ruim 7 jaar geleden is Advies bij Scheiden opgericht door Joyce. Bij Advies bij Scheiden worden alle zaken die bij een scheiding komen kijken onder één dak geregeld. Joyce is namelijk niet alleen mediator, maar ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Ook de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap worden daarom uitgebreid behandeld tijdens de mediation. Wil je meer te weten komen over mediation bij Advies bij Scheiden? Lees dan verder of neem contact op en maak een afspraak in Leiden.

Waar helpen wij je mee in Leiden?

Er zijn ontzettend veel zaken die moeten worden geregeld bij een scheiding of ontbinding van een samenlevingscontract. Als mediator kan ik, Joyce, helpen om het hele proces in goede banen te leiden. Ik geef bijvoorbeeld advies over het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant en de hypotheek na de scheiding. De financiële en fiscale aspecten van de scheiding worden uiteraard ook behandeld. Ik bereken samen met jullie de kinderalimentatie en partneralimentatie, en geef advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Een scheiding of ontbinding van een samenlevingscontract verloopt in verschillende fases. Het proces begint met een intakegesprek. Bij dit intakegesprek leer ik jullie persoonlijk kennen en wil ik meer weten over jullie verwachtingen en persoonlijke situatie. Na de kennismaking kan het mediationproces beginnen. Tijdens de mediation worden alle aspecten van de scheiding behandeld. Meestal zijn er ongeveer vier gesprekken nodig om de mediation af te ronden en het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan te ondertekenen. Vervolgens dient de advocaat de echtscheidingsdocumenten in bij de rechtbank. De administratieve zaken van de scheiding worden door mij verzorgt.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Wens je in Leiden de professionele hulp van Advies bij Scheiden bij je scheiding? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Leiden)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact met ons op

Wens je in Leiden meer te weten te komen over het mediationproces bij Advies bij Scheiden? Of wil je direct een afspraak maken? Bel dan telefoonnummer 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over mediation bij scheiding in Leiden.