Advies bij scheiden in Zoeterwoude

Neutraal advies van Advies bij Scheiden in Zoeterwoude

Een echtscheiding in Zoeterwoude is zelden prettig. Er komt een hoop bij kijken. Dit levert vanzelfsprekend veel stress op. Het is heel begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer kan zien. Mediator Joyce van Advies bij Scheiden helpt en bemiddeld bij het hele traject van een echtscheiding. Advies bij Scheiden verzorgt de mediation op een persoonlijk, maar ook op een professionele wijze. Joyce is niet alleen mediator, zij is tevens ook erkend hypotheekadviseur en een erkend financieel adviseur. Zo regel je de volledige scheiding, inclusief de hypotheekafspraken, allemaal onder één dak in Zoeterwoude. Dit geeft duidelijkheid en rust en dat is natuurlijk wel zo prettig. Advies bij Scheiden helpt je de financiële en fiscale gevolgen van je scheiding in kaart te brengen. Je kan voor een afspraak naar het kantoor komen van Advies bij Scheiden of de mediator komt bij je langs in Zoeterwoude.

Bij elke scheiding komt een hoop kijken

Als je de keuze hebt gemaakt om te scheiden dan heeft de mediator als taak om jullie altijd duidelijke informatie te geven. Al jullie wensen worden door haar geanalyseerd en ze geeft zo goed mogelijke begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken. Zo kan hier naderhand geen verwarring over ontstaan. Bij een scheiding komt altijd veel kijken en daarom is het extra belangrijk om afspraken goed op papier te zetten in bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant. Ook hier helpt Advies bij Scheiden je natuurlijk bij.

Het scheidingstraject in Zoeterwoude

Een traject bij Advies bij Scheiden duurt gemiddeld vier afspraken verspreid over drie maanden. Na dit traject is jullie scheiding definitief. Als jullie besluiten om de hulp in te schakelen van Advies bij Scheiden, is het eerste intakegesprek altijd gratis. Dit gesprek en de gesprekken die daarop volgen kunnen allemaal op kantoor of een door jou gekozen locatie plaatsvinden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook plaatsvinden in Zoeterwoude. Bij Advies bij Scheiden ben je altijd verzekerd van persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.

Het traject bij Advies bij Scheiden

Als jullie daarna besluiten om met Advies bij Scheiden in zee te gaan, ziet het traject er als volgt uit:

  • Uw gezamenlijke bezittingen en schulden worden verdeeld
  • Bereken van partner- en/of kinderalimentatie
  • Er wordt een echtscheidingsconvenant samengesteld voor alle gemaakte afspraken

Advies nodig bij je scheiding? Schakel hulp in bij Advies bij Scheiden

Hebben jullie betrouwbaar en professioneel advies nodig bij jullie scheiding? Of wil je meer weten over Joyce als mediator? Dan mag je altijd bellen naar 06-18149833, maar je kan Advies bij Scheiden natuurlijk ook altijd mailen info@advies-bij-scheiden.nl. Advies bij Scheiden in Zoeterwoude begeleid het hele traject van scheiden op een neutrale en professionele manier!