Advies bij scheiden in Ypenburg

Echtscheiding in Ypenburg laten bemiddelen door Advies bij Scheiden

Als jullie de moeilijke keuze hebben gemaakt om een echtscheiding in Ypenburg aan te vragen, dan kunnen jullie er voor kiezen om de bemiddeling door de mediator Joyce van Advies bij Scheiden te laten doen. De mediator helpt iedereen om het echtscheidingstraject of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap zo goed mogelijk door te komen. Bij Advies bij Scheiden kun je daarom gebruik maken van een mediation traject. Tijdens de mediation wordt alles besproken en naar de wensen van beide partijen geluisterd. Op deze manier worden er eerlijke afspraken gemaakt, zo ook op financieel gebied. Doordat Joyce ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur is, wordt alles onder één dak afgehandeld en dat is natuurlijk wel zo prettig. Meer weten over Advies bij Scheiden? Neem contact op en maak eventueel een afspraak in Ypenburg.

Een hoop geregel bij een echtscheiding

Bij een echtscheiding komt een hoop kijken. Jullie hebben samen in Ypenburg namelijk veel opgebouwd en nu moet dat ineens verdeeld worden. Dit brengt vanzelfsprekend veel stress met zich mee. Advies bij Scheiden wil jullie daarom zo goed mogelijk helpen. Vooral op financieel gebied. Gelukkig kan de mediator hier heel goed bij helpen, zodat jullie rust en duidelijkheid krijgen. Zij geeft jullie bijvoorbeeld advies over de hypotheek en de gemaakte schulden na de scheiding en ze probeert jullie gezamenlijke bezittingen zo goed mogelijk te verdelen. Zo berekent Advies bij Scheiden ook jullie kinderalimentatie en/of partneralimentatie.

Het echtscheidingstraject van Advies bij Scheiden in Ypenburg

Het traject van een echtscheiding is best ingewikkeld en er moet een hoop geregeld worden. Als jullie hebben besloten om gebruik te maken van de diensten van Advies bij Scheiden, dan gaan jullie een bepaald proces door. Het proces begint met een gratis intakegesprek die de mediator gebruikt om jullie beter te leren kennen en jullie verwachtingen in kaart te brengen. Vervolgens zal de mediation plaatsvinden. Tijdens deze mediation wordt er bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant samengesteld met alle gemaakte afspraken. Als jullie het gehele traject bij Advies bij Scheiden hebben doorlopen en alle papieren hebben ondertekend, worden deze papieren door een advocaat vervolgens naar de rechter gestuurd en is jullie scheiding definitief. Advies bij Scheiden heeft ook nog een nazorgtraject waarin alle administratieve zaken van de scheiding worden geregeld. Alle afspraken kunnen bij Advies bij Scheiden in het kantoor, of bij een locatie naar keuze. Dus ook bij jou in Ypenburg.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Als je hebt besloten gebruik te maken van de service van Advies bij Scheiden. Kun je op het volgende rekenen:

  • Afspraak op locatie naar keuze, dus ook in Ypenburg
  • Afspraken zijn ook ‘s avonds mogelijk
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld, zo ook de hypotheek
  • Gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Professioneel, maar toch persoonlijke begeleiding

Graag meer informatie over Advies bij Scheiden? Bel of mail ons

Wil je graag meer weten over de mediator Joyce en wil je jouw scheiding in Ypenburg laten regelen door Advies bij Scheiden? Bel gerust naar 06-18149833 of mail je naar info@advies-bij-scheiden.nl. Advies bij Scheiding komt ook bij jou in Ypenburg langs!