Advies bij Scheiden Voorschoten

Professioneel advies bij scheiden in Voorschoten

Heb je in Voorschoten behoefte aan professioneel advies bij scheiden? Kies dan voor mediation bij Advies bij Scheiden. Ruim 7 jaar geleden is Advies bij Scheiden opgericht door Joyce. Joyce is naast mediator ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Zij zal tijdens de mediation dan ook uitvoerig de financiële en fiscale aspecten van jullie scheiding bespreken. Met de hulp van Advies bij Scheiden kan de echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap volledig onder één dak afgehandeld worden in Voorschoten. Wens je meer te weten te komen over de mediation? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Waar helpen wij je mee in Voorschoten?

Zoals je waarschijnlijk weet komt er veel kijken bij een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap. Jullie moeten veel zaken regelen en ik wil jullie daar graag bij helpen in Zoetermeer. Ik geef als mediator bijvoorbeeld advies over het opstellen van een ouderschapsplan, de hypotheek na de scheiding en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. We besteden ook veel tijd en aandacht aan de financiële en fiscale aspecten van de scheiding. We gaan dan ook aan de slag met het berekenen van de kinderalimentatie en partneralimentatie. Tot slot geef ik advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Voor het regelen van een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap moeten er verschillende fases worden doorlopen. We starten met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leer ik jullie en jullie specifieke situatie beter kennen. Daarnaast vraag ik naar jullie verwachtingen. Na het intakegesprek in Voorschoten kan de daadwerkelijke mediation beginnen. Tijdens de mediation bespreek ik met jullie alle zaken die belangrijk zijn bij een scheiding. Meestal zijn er ongeveer vier afspraken nodig voordat het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan wordt ondertekend. Na de afronding dient de advocaat de echtscheidingsdocumenten in bij de rechtbank. Na de beëindiging van het proces neem ik als mediator alle administratieve zaken van de scheiding op me.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Wensen jullie in Voorschoten de professionele hulp van mij als mediator bij jullie scheiding? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Voorschoten)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact op met onze mediator scheiding

Willen jullie meer te weten komen over mediation bij Advies bij Scheiden? Of wensen jullie direct een afspraak te maken? Benader mij dan via 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Ik voorzie jullie graag van advies bij scheiden in Voorschoten.