Advies bij Scheiden Voorburg

Professioneel advies bij scheiden in Voorburg

Heb je in Voorburg behoefte aan professionele hulp bij je scheiding in de vorm van mediation? Maak dan kennis met Advies bij Scheiden. Meer dan 7 jaar geleden is Joyce gestart met Advies bij Scheiden. Als mediator helpt zij jullie op een persoonlijke en neutrale manier door het hele proces van scheiden heen. Naast mediator is zij ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Tijdens de mediation wordt daarom ook veel aandacht besteed aan de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap. Voor meer informatie over de mediation bij echtscheiding lees je verder of je neemt direct contact op en maakt een afspraak in Voorburg.

Waar helpen wij je mee in Voorburg?

Bij een scheiding of ontbinding van een samenlevingscontract moeten er heel veel zaken geregeld worden. Als mediator kan ik, Joyce, jullie daarbij helpen. Tijdens de mediation geef ik onder andere advies over het opstellen van een ouderschapsplan, de hypotheek na de scheiding en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Uiteraard zullen we ook uitgebreid kijken naar de financiële en fiscale aspecten van de scheiding. Hierbij bereken ik samen met jullie de kinderalimentatie en partneralimentatie. Tot slot voorzie ik jullie van advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Om de scheiding volledig af te handelen in Voorburg, moeten er verschillende fases worden doorlopen. Bij Advies bij Scheiden beginnen we met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek maak ik persoonlijk kennis met jullie en wil ik meer te weten komen over jullie verwachtingen en specifieke situatie. Na het intakegesprek kan de mediation beginnen. Ieder onderdeel van de scheiding wordt besproken. Na ongeveer vier gesprekken kan het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan worden ondertekend. De advocaat zal dan de echtscheidingsdocumenten indienen bij de rechtbank. Na de afronding van het proces zal ik als mediator alle administratieve zaken van de scheiding verzorgen.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Wil je in Voorburg de hulp van Joyce als mediator inschakelen bij een echtscheiding of ontbinding van een samenlevingscontract? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Voorburg)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact op met onze echtscheidingsconvenant

Wil je meer te weten komen over het mediationproces bij Advies bij Scheiden? Of wens je direct een afspraak te maken? Benader ons dan via 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Ik voorzie jullie dan graag van meer informatie over mediation bij scheiding in Voorburg.