Advies bij scheiden in Pijnacker

Professioneel en neutraal advies over scheiden in Pijnacker

Scheiden is natuurlijk geen leuke gebeurtenis. Het levert een hoop stress op en er komt veel bij kijken. Als je professioneel advies nodig hebt bij een echtscheiding in Pijnacker, dan kan je voor mediation het beste terecht bij Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden verzorgt de mediation op een persoonlijke, maar toch neutrale wijze. Advies bij Scheiden is opgericht door de mediator Joyce. Zij is erkend financieel adviseur en ook erkend hypotheekadviseur. Dit heeft als groot voordeel dat de mediator je ook kan helpen met alle financiële en fiscale gevolgen die bij een scheiding komen kijken. Op deze manier wordt de hele scheiding onder één dak in Pijnacker geregeld, en dat geeft rust en duidelijkheid! Wil je meer informatie over professionele hulp bij scheiden? Lees dan verder of maak direct bij ons een afspraak.

Hulp bij scheiden in Pijnacker

Bij scheiden moet er veel geregeld worden. Niet alleen heeft het veel gevolgen voor je financiële situatie, het is emotioneel ook een zware gebeurtenis. Advies bij Scheiden helpt je bij alles wat bij een echtscheiding komt kijken door middel van mediation. De mediator geeft jullie altijd heldere en duidelijk informatie. Zij analyseert jullie wensen en geeft duidelijke begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken. Scheidingsbemiddeling door de mediator gebeurt altijd onpartijdig. Je kan er voor kiezen om bij haar op kantoor te komen, maar ze kan ook bij je langskomen in Pijnacker.

De verschillende fases van scheiden in Pijnacker

Wanneer jullie kiezen voor de hulp van Advies bij Scheiden bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding. Zullen er een paar fases doorlopen moeten worden. Het begint met een intakegesprek. In dit gesprek worden alle verwachtingen over het hele proces doorgesproken. Als jullie besluiten met de hulp van Advies bij Scheiden de scheiding in gang te zetten, dan worden er de volgende zaken geregeld: het verdelen van de gezamenlijke bezittingen en eventueel schulden; berekenen van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie en tot slot wordt er een echtscheidingsconvenant en eventueel ouderschapsplan opgesteld en ondertekend. Deze documenten worden vervolgens door een advocaat bij een rechter ingediend. In de regel zijn er slechts vier afspraken nodig, verdeeld over drie maanden om de scheiding volledig af te handelen.

De voordelen bij Advies bij Scheiden

Advies bij Scheiden wilt iedereen in Pijnacker zo goed mogelijk begeleiden in het traject van een echtscheiding. Bij Advies bij Scheiden kun je daarom de volgende service verwachten:

  • Je hebt recht op een gratis intakegesprek
  • De gesprekken kunnen plaatsvinden in Pijnacker
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Alles onder één dak afgehandeld
  • Afspraken zijn ook in de avond mogelijk

Hulp of advies nodig bij scheiden in Pijnacker?

Heb je hulp of advies nodig bij scheiden in Pijnacker? Of heb je behoefte aan meer informatie over de werkwijze? Je kunt altijd bellen 06-18149833 of mail je vragen naar info@advies-bij-scheiden.nl. Advies bij Scheiden helpt jullie graag op een persoonlijke en neutrale wijze met jullie scheiding in Pijnacker.