Advies bij Scheiden in Oegstgeest

Advies bij Scheiden in Oegstgeest voor neutraal advies

Als je op zoek bent naar professioneel, neutraal, maar toch persoonlijke bemiddeling bij scheiden in Oegstgeest dan ben je bij Advies bij Scheiden aan het juiste adres. Als een scheiding wordt geregeld met een rechter, gebeurt dat vaak met veel stress en wordt het er niet vriendelijker op. Advies bij Scheiden begeleid de scheiding op een persoonlijke manier. De menselijke maat wordt daarbij niet uit het oog verloren. Advies bij Scheiden verzorgt scheidingsbemiddeling door middel van mediation. Mediator Joyce begeleidt en verzorgt dit traject volledig. Naast haar taken als mediator is zij ook nog eens erkend financieel adviseur en hypotheekadviseur. Op deze manier gebeurt alles wat te maken heeft met een scheiding onder één dak, en dat is natuurlijk wel zo prettig. Wil je graag meer weten over echtscheidingsbemiddeling? Neem dan gerust contact op met Advies bij Scheiden. De mediator komt ook bij jou in Oegstgeest langs!

Elke scheiding in Oegstgeest goed geregeld

Het is belangrijk dat bij elke echtscheiding alles goed afgesloten kan worden. Goede begeleiding door een mediator is daarom ook van groot belang. De mediator helpt om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Scheidingsbemiddeling door Advies bij Scheiden gebeurt altijd onpartijdig. Zo wordt er naar elke kant van het verhaal goed geluisterd en wordt er rekening gehouden met ieders wens. De mediator geeft daarnaast ook begeleiding en ondersteuning bij het maken van specifieke afspraken. Je kan altijd een vrijblijvend intakegesprek bij Advies bij Scheiden aanvragen. De mediator komt naar elke locatie, zo ook bij jou in Oegstgeest.

De verschillende fases van Advies bij Scheiden

Het regelen van een scheiding kent een aantal fases. Als je besluit om met Advies bij Scheiden in zee te gaan, zal de mediator je goed begeleiden in elke fase. Het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding kent ook veel financiële gevolgen. Advies bij Scheiden berekent voor jou daarom ook partneralimentatie en/of kinderalimentatie. Er wordt ook samen met jullie gekeken naar zaken zoals de hypotheek van jullie huis en het verdelen van gezamenlijke bezittingen en eventuele schulden. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die vast worden gelegd in een echtscheidingsconvenant. Dit is een overeenkomst waarin alle gemaakte afspraken staan die betrekking hebben tot jullie als ex-partners. Deze wordt vervolgens door een advocaat ingediend bij een rechter. Advies bij Scheiden gaat ervan uit dat alles geregeld kan worden in vier afspraken, verdeeld over drie maanden. Na dit traject is jullie scheiding definitief.

De voordelen van een mediator in Oegstgeest

Heb je besloten dat je gebruik wilt maken van de scheidingsbemiddeling van Advies bij Scheiden? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Gratis eerste intakegesprek
  • De gesprekken kunnen ook in Oegstgeest plaatsvinden
  • Alles wordt in één keer afgehandeld, zo ook de hypotheek
  • Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel advies
  • Avondafspraken zijn ook mogelijk

Hulp nodig bij scheiden in Oegstgeest? Neem contact op!

Heb je moeten besluiten dat je van elkaar moet scheiden en zoek je hier professioneel en betrouwbare hulp voor? Schakel dan de mediator van Advies bij Scheiden in! Ze staat voor je klaar om dit traject zo goed mogelijk te begeleiden. Je kan haar altijd bellen via 06-18149833, maar mailen is ook mogelijk via info@advies-bij-scheiden.nl. Je scheiding in Oegstgeest regelen? Schakel Advies bij Scheiden in!