Advies bij Scheiden in Leidschenveen

Advies bij Scheiden helpt je ook in Leidschenveen

Als jullie de moeilijke beslissing hebben gemaakt om een echtscheiding aan te vragen in Leidschenveen, dan kan je het beste gebruik maken van een scheidingsbemiddelaar. Al ruim 7 jaar werkt Joyce als mediator bij Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden helpt iedereen om het echtscheidingstraject zo goed mogelijk te door lopen. Bij Advies bij Scheiden kun je een afspraak maken voor een mediation. Tijdens de mediation wordt alles besproken en naar de wensen van beide partijen geluisterd. Op deze manier worden er eerlijke afspraken gemaakt. Doordat Joyce ook erkend financieel adviseur en hypotheekadviseur is wordt ook het financiële aspect van een echtscheiding bij Advies bij Scheiden geregeld. Wel zo prettig dat alles onder één dak afgehandeld kan worden. Voor meer informatie over advies bij echtscheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract neem je contact op met Advies bij Scheiden in Leidschenveen.

Bij scheiden moet er een hoop geregeld worden

Scheiden is alles behalve een leuke bezigheid, maar soms kan het niet anders. Bij een echtscheiding komt een hoop kijken. Niet alleen op emotioneel gebied, maar ook op financieel gebied. Het is daarom ook logisch dat jullie dit goed geregeld willen hebben. Dit hele traject kost veel tijd en moeite. Gelukkig kan de mediator hier heel goed bij helpen, zodat het jullie rust en duidelijkheid geeft. Zij geeft jullie bijvoorbeeld advies over de hypotheek en de gemaakte schulden na de scheiding en ze helpt jullie bij het verdelen van jullie gezamenlijke bezittingen. Advies bij Scheiden berekent voor jullie ook de kinderalimentatie en/of partneralimentatie.

Het echtscheidingstraject van Advies bij Scheiden in Leidschenveen

Hebben jullie in Leidschenveen de knoop doorgehakt en de keuze gemaakt om het echtscheidingstraject bij Advies bij Scheiden te doorlopen? Dan zullen hiervoor een aantal fases nodig zijn. Het proces begint met een gratis intakegesprek, waarin de mediator jullie beter leert kennen en een beeld kan vormen van jullie verwachtingen en wensen. Vervolgens zal de mediation plaatsvinden. Tijdens deze mediation worden er allerlei belangrijke zaken besproken die bij een scheiding komen kijken. Tijdens de mediation wordt bijvoorbeeld een ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant samengesteld met duidelijke afspraken. Na het zetten van een handtekening onder alle documenten is jullie scheiding definitief. Advies bij Scheiden zorgt ook nog voor een nazorgtraject waarin alle administratieve zaken van de scheiding worden geregeld.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Als jullie besloten hebben om van onze diensten gebruik te maken. Dan kunnen jullie op het volgende rekenen:

  • Afspraak op locatie naar keuze, dus ook in Leidschenveen
  • Afspraken zijn ook in de avonden mogelijk
  • Gratis intakegesprek
  • Professioneel, maar toch persoonlijk begeleiding
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld, zo ook de hypotheek

Graag meer informatie over Advies bij Scheiden?

Als je graag meer wilt weten over Joyce of over Advies bij Scheiden in Leidschenveen dan mag je altijd bellen naar 06-18149833 of mail je vraag naar . Bij Advies bij Scheiden kun je altijd rekenen op de beste echtscheidingsbemiddeling!