Advies bij Scheiden Leidschendam

Professioneel advies bij scheiden in Leidschendam

Wensen jullie in Leidschendam de professionele hulp van een mediator bij de scheiding? Benader dan Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden is ruim 7 jaar geleden opgericht door Joyce. Zij wil met haar advies en hulp mensen die een echtscheiding doormaken helpen. Joyce is niet alleen mediator, maar is ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Dit betekent dat zij ook de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap met jullie zal bespreken. Of heeft u hulp nodig bij een samenlevingscontract? Heb je behoefte aan meer informatie over de mediation? Of wil je direct een afspraak maken in Leidschendam? Neem dan contact op.

Waar helpen wij je mee in Leidschendam?

Een echtscheiding of ontbinding van een samenlevingscontract gaat vaak gepaard met een moeilijke periode. Er moeten heel veel zaken geregeld worden. Gelukkig kan Advies bij Scheiden de gewenste hulp in Leidschendam bieden. Ik, Joyce, help jullie met advies over het opstellen van een ouderschapsplan, de hypotheek na de scheiding en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Tevens zullen we veel aandacht besteden aan de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding. We berekenen onder andere de kinderalimentatie en partneralimentatie en ik geef jullie advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Kiezen jullie in Leidschendam voor de hulp van Advies bij Scheiden? Dan zullen we samen verschillende fases doorlopen. Het begint met intakegesprek waarin ik jullie en jullie specifieke situatie beter leer kennen. Ook wil ik graag een beeld krijgen van jullie verwachtingen. Na de afronding van het intakegesprek kan de mediation beginnen. Tijdens de mediation worden alle bijkomende zaken van de scheiding besproken. Na ongeveer vier mediationgesprekken zal de afronding plaatsvinden. Hierbij wordt het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan ondertekend en de echtscheidingsdocumenten door de advocaat ingediend bij de rechtbank. Het proces wordt afgerond met de nazorg waarbij ik als mediator alle administratieve zaken van de scheiding verzorg.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Schakel je in Leidschendam de professionele hulp van Joyce in als mediator? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Leidschendam)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact op met onze echtscheidingsconvenant

Heb je behoefte aan meer informatie over het mediationproces? Of wil je direct een afspraak maken? Laat het weten door te bellen naar 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Jullie kunnen dan rekenen op persoonlijk en neutraal advies bij jullie scheiding in Leidschendam.