Advies bij Scheiden Den Haag

Professioneel advies bij scheiden in Den Haag

Heb je professioneel advies bij scheiden nodig in Den Haag? Kies dan voor mediation door Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden is opgericht door Joyce. Naast mediator is zij ook erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur. Zij bespreekt met jullie dan ook nadrukkelijk de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding. Op deze manier wordt jullie gehele scheiding volledig onder één dak afgehandeld in Den Haag. Zo geeft het jullie rust en duidelijkheid. Wil je meer weten over onze professionele hulp bij scheiding? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Waar helpen wij u bij in Den Haag?

Bij een echtscheiding of een geregistreerd partnerschap ontbinden komt veel kijken. Er moet veel geregeld worden en onze mediator helpt u daar graag bij. Tijdens de mediation geven wij onder andere advies over de hypotheek na de scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Maar je krijgt van ons als erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur ook hulp bij het berekenen van de kinderalimentatie, partneralimentatie en advies bij scheiden en de belasting.

De verschillende fases bij een echtscheiding

Wanneer je kiest voor de hulp van Advies bij Scheiden bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding, zullen er een aantal fases worden doorlopen. Het begint met een intakegesprek waarin ik persoonlijk kennis met jullie maak. Tevens wordt in dit intakegesprek naar jullie verwachtingen gevraagd en wil ik meer weten over jullie specifieke situatie. Na het intakegesprek kan de mediation in Den Haag beginnen. Tijdens de mediation helpen wij u met alle zaken die komen kijken bij een echtscheiding. Belangrijk is dat er samen met jullie goede afspraken worden gemaakt. Na ongeveer vier afspraken kan een echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan ondertekend worden en vindt de afronding plaats. Na de ondertekening zorgt de advocaat ervoor dat het echtscheidingsdocumenten worden ingediend bij de rechtbank. Tot slot verzorg ik ook de nazorg van de mediation. Hierbij neem ik alle administratieve zaken van de scheiding op me.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Kies je ervoor om Joyce van Advies bij Scheiden in te schakelen voor de mediation bij jullie echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Afspraak op locatie naar keuze (bijvoorbeeld Den Haag)
  • Mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken
  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
  • Alles wordt onder één dak afgehandeld
  • Gratis intakegesprek

Neem contact met ons op

Wens je de hulp van Advies bij Scheiden in Den Haag? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze mediation? Neem dan contact met ons op via 06-18149833 of mail naar info@advies-bij-scheiden.nl. Wij helpen jullie dan op een persoonlijke en neutrale met de verzorging van de mediation van jullie scheiding in Den Haag.