Advies bij Scheiden in Berkel en Rodenrijs

Professioneel advies over scheiden in Berkel en Rodenrijs

Als je hulp nodig hebt bij het regelen van een scheiding in Berkel en Rodenrijs, dan ben je bij Advies bij Scheiden aan het juiste adres. Een scheiding kan via een rechter geregeld worden, maar de situatie wordt er dan vaak niet vriendelijker op. Advies bij Scheiden is opgericht door Joyce. Zij verzorgt scheidingsbemiddeling door middel van mediation. Op deze manier gebeurt een scheiding op een persoonlijke manier en wordt de menselijke maat niet uit het oog verloren. Joyce is naast mediator ook erkend financieel adviseur en hypotheekadviseur. Zo gebeurt alles wat te maken heeft met een echtscheiding onder één dak. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Wil je graag weten of echtscheidingsbemiddeling een goede keuze voor jou is? Neem dan gerust contact op met Advies bij Scheiden. Advies bij Scheiden komt ook bij jou in Berkel en Rodenrijs langs!

Scheiding in Berkel en Rodenrijs goed regelen

Joyce van Advies bij Scheiden begrijpt dat er bij een scheiding veel komt kijken. Niet alleen op financieel, maar ook op emotioneel vlak. Goede begeleiding is daarom ook van groot belang, zodat alles goed afgesloten kan worden voor beide partijen. De mediator helpt om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Scheidingsbemiddeling door een mediator gebeurt altijd onpartijdig. Advies bij Scheiden geeft altijd duidelijke informatie en al jullie wensen worden geanalyseerd. Zo wordt er goed geluisterd naar elke partij. De mediator geeft daarnaast ook een goede begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken. Bij haar kun je altijd terecht voor een vrijblijvende intake gesprek, ook in Berkel en Rodenrijs.

De verschillende fases van Advies bij Scheiden

Als je hebt besloten om na het gratis intakegesprek hulp in te schakelen van Advies bij Scheiden bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding, dan zullen er een aantal fases doorlopen moeten worden. Er wordt onder andere gekeken naar het verdelen van de gezamenlijke bezittingen en schulden, ook partneralimentatie en/of kinderalimentatie wordt berekend en er worden duidelijke afspraken gemaakt die vervolgens worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Een echtscheidingsconvenant is een overeenkomst waarin alle gemaakte afspraken staan die betrekking hebben op jullie als ex-partners. Deze wordt vervolgens door een advocaat ingediend bij een rechter. Het traject duurt ongeveer drie maanden verdeeld over vier afspraken. Als dit traject is afgerond is jullie scheiding definitief.

De voordelen van Advies bij Scheiden

Wil je de scheiding laten regelen door Advies bij Scheiden? Dan kun je op de volgende voordelen rekenen:

  • Alles wordt onder één dak afgehandeld, zo ook de hypotheek
  • Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel advies
  • De gesprekken kunnen in Berkel en Rodenrijs plaatsvinden
  • Gratis eerste intakegesprek
  • Je kan ook in de avond terecht

Hulp nodig bij scheiden in Berkel en Rodenrijs?

Heb je hulp nodig bij het scheiden en wil je professioneel en betrouwbaar advies? Schakel dan de hulp in van de mediator Joyce van Advies bij Scheiden. Je kan haar altijd bellen voor een vrijblijvende afspraak naar 06-18149833, maar mailen is natuurlijk ook mogelijk! Dat kan via info@advies-bij-scheiden.nl. Advies bij Scheiden helpt je bij je echtscheiding in Berkel en Rodenrijs.